De ce sa alegi IGLU Acoperisuri?

IGLU Acoperisuri distribuie si monteaza sisteme de acoperis asigurand servicii complete si transport gratuit in judetele: Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Buzau, Dambovita, Prahova. De asemeni potentialii clienti beneficiaza de cele mai bune servicii si preturi ale tiglelor metalice pentru acoperisul casei mult visate.

Povestea brandului IGLU Acoperisuri

Istoric, cultura orgazitionala

IGLU Acoperisuri este o companie infiintata in 2007, cu capital integral privat, ce are ca obiect de activitate distributia si montarea sistemelor de acoperis (tigla metalica, tigla metalica cu acoperire de piatra naturala, tegola etc.).

Seriozitatea si promptitudinea de care a dat dovada in onorarea comenzilor, precum si calitatea produselor si a serviciilor oferite, au impus-o pe segmentul de piata pe care actioneaza. IGLU Acoperisuri are o echipa tanara si motivata de profesionisti, care este gata sa raspunda oricand provocarilor venite din partea clientilor.

Am adoptat genul de cultura organizationala bazata pe rezultate.Incercam sa facem lucrurile cat mai bine si ne valorizam angajatii pe care ii incurajam sa isi fixeze si sa-si atinga propriile obiective.

Acestia isi propun obiective provocatoare dar realiste, stabilesc planuri pentru a le atinge si le urmaresc cu entuziasm.Toate aceastea ne ajuta sa avem o orientare sanatoasa a activitatii angajatilor, sa fim mai eficace si mai ales sa avem clienti bine serviti.

Cere oferta