Vezi o parte din lucrarile noastre

De ce noi?

IGLU Acoperisuri distribuie si monteaza sisteme de acoperis asigurand servicii complete si transport gratuit in judetele: Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Buzau, Dambovita, Prahova.

De asemeni potentialii clienti beneficiaza de cele mai bune servicii si preturi ale tiglelor metalice pentru acoperisul casei mult visate.


Ce ne recomanda?

IGLU acoperisuri este o companie infiintata in 2007, cu capital integral privat, ce are ca obiect de activitate distributia si montarea sistemelor de acoperis (tigla metalica, tabla faltuita, sistem pluvial, ferestre de mansarda).

Seriozitatea si promptitudinea de care a dat dovada in onorarea comenzilor, precum si calitatea produselor si a serviciilor oferite, au impus-o pe segmentul de piata pe care actioneaza. IGLU acoperisuri are o echipa tanara si motivata de profesionisti, care este gata sa raspunda oricand provocarilor venite din partea clientilor.

Fie ca este vorba de acoperisuri din tigla metalica cu acoperire de poliester, acoperisuri din tabla faltuita, sistem pluvial sau ferestre de mansarda, echipa noastra va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii: consiliere, ofertare, transport, montaj, garantie, postgarantie.

Icon-experienta-Iglu-Acoperisuri-Buzau

14 ani

de experienta
(din 2007)
Icon-acoperisuri-Iglu-Acoperisuri

Peste 3500

de acoperisuri care rezista
Icon-mp-tigla-metalica-Iglu-Acoperisuri

600 000 mp

de tigla metalica
vanduti
Icon-clienti-multumiti-Iglu-Acoperisuri

Mii de clienti

multumiti de produsele/serviciile noastre
Cere oferta